Den obegripliga hunken

Vilka män som är snygga eller inte, vilka karlar som får kvinnorna att svimma - brukar jag ha ganska rutten koll på ärligt talat. Jag vet att Brad Pitt ansågs schtekhet för en sidådär 5-10 år sedan och jag vet att Clooney alltid gör de äldre fruntimren fnittriga. Så mycket har jag hängt med i alla fall.

Men så dyker de där svårbedömda rackarna upp, som blir sexsymboler över en natt och dyrkas av miljontals kvinnor. De där som enligt oss killar inte ser mycket för världen ut alls och inte på några sätt anses grabb-vackra som exempelvis en ung Paul Newman. Värst av dessa är Twilight-vampyren Robert Pattinson.

Han är världens just nu mest åtrådda man enligt tidningen People. Och vi killar... vi fattar ingenting. Det är väl en sak om DiCaprio eller Tompa Cruise vinner den där listan, men Robert Pattinson? Löken blommar nästan, så konstigt är hela den där hunk-grejen i Twilight.

Jag önskar mig nu att en vänlig kvinnlig läsare berättar för oss grabbar vad det är med världens mest obegripliga hunk som gör honom så slående som han tydligen är?


Kommentarer
Postat av: Cissi

Han är ju inte ens snygg ;O

2010-03-26 @ 13:55:49
URL: http://finest.se/cecilialindberg
Postat av: lisa

han är så jävla ful.

jacob i twilight är snyggare, du är snyggare, alla är snyggare än han.

2010-03-27 @ 01:35:46
URL: http://honlisa.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag tror att alla har fantasin av att han är som Edward i filmen otroligt mesig och gör allt för sin tjej...men jag vet inte riktigt varför alla tycker att han är så snygg...

2010-03-28 @ 14:26:30
URL: http://littlemissshunshine.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Svar: Skoja inte älskar allt med han:)

2010-03-28 @ 22:38:09
URL: http://littlemissshunshine.blogg.se/
Postat av: Tillan

Jag tkr han är assnygg (haha vilken bild..) men det är för jag älskar britter och den där laid back-stilen som han kör! Typ i nya filmen Remember Me är han skitsnygg, han har nån spec charm tror jag, och att han faktiskt är lite fulsnygg.. jag tkr inte om det där perfekta! Inte 100% vältränad eller lite ovårdad är snyggare, mer intressant ^^,

2010-03-29 @ 13:19:12
URL: http://tillantillan.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Han är enbart snygg i filmen, och det tror jag har mycket med hans personlighet att göra. Som privatperson ser han inte bra ut alls.

2010-03-30 @ 18:33:38
URL: http://phantomrider.blogg.se/
Postat av: Gabriella

hahah vilken ful bild

Postat av: Anonym

Charlotte: Han har väl förfan samma utseende i filmer som privat ? Det är väl inte precis så att han plastikopereras inför varje film och sen tillbaka igen ..

2010-06-20 @ 13:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0