Den obegripliga hunken

Vilka män som är snygga eller inte, vilka karlar som får kvinnorna att svimma - brukar jag ha ganska rutten koll på ärligt talat. Jag vet att Brad Pitt ansågs schtekhet för en sidådär 5-10 år sedan och jag vet att Clooney alltid gör de äldre fruntimren fnittriga. Så mycket har jag hängt med i alla fall.

Men så dyker de där svårbedömda rackarna upp, som blir sexsymboler över en natt och dyrkas av miljontals kvinnor. De där som enligt oss killar inte ser mycket för världen ut alls och inte på några sätt anses grabb-vackra som exempelvis en ung Paul Newman. Värst av dessa är Twilight-vampyren Robert Pattinson.

Han är världens just nu mest åtrådda man enligt tidningen People. Och vi killar... vi fattar ingenting. Det är väl en sak om DiCaprio eller Tompa Cruise vinner den där listan, men Robert Pattinson? Löken blommar nästan, så konstigt är hela den där hunk-grejen i Twilight.

Jag önskar mig nu att en vänlig kvinnlig läsare berättar för oss grabbar vad det är med världens mest obegripliga hunk som gör honom så slående som han tydligen är?


RSS 2.0