FAN VA LÅNGT HAR JAG HAR




If You Could Come Back Home - William Fitzsimmons







Jag fattar knappt var som skett med mitt liv. Känns så himla meningslöst helt plötsligt. Att komma till skolan var dag känns totalt onödig. Sedan kommer man hem men inser att man inte gör något bättre hemma förutom att man filosoferar och spelar gitarr, Finns inte mycket man kan göra när man är typ insöad på sitt rum. Visst man kan väl fiiiiika? Men det kostar pengar, vilket jag inte har råd med eftersom man precis pungat ut pengar till resa till MAGALUF den 18:de Juni. Jag letar dessutom efter jobb, får inge respons från de ställena jag varit och lämnat ut CV till... Yay me =( Jag ska klippa mig den 5:de TJOHO! Den 5:de börjar min Beach 10 deffande dessutom, 8- pack till sommarn tackar! Det som får mig på bättre humör är att jag kanske får träffa ANONYM på måndag. Jag har förresten på senaste tiden kärat ner mig i Leona Lewis (Kenza?) sjukt underbar kvinna. Jag är jätteglad över all bra kritik över mitt projektarbete förresten, jag blir jätteGLAA.




Tack för att du läste flummet.








Sjukt trött på att vara singel.




Med bättre årstider kommer bättre tider?


Kommentarer
Postat av: paulina

Du är så gullig Oliver :))



Alla har sina dagar du vet, och jag tycker absolut du ska vara glad att du kan roa dig med gitarr, (a) fast kan bli uttråkande!

Men du är duktig:)

Skön låt :)

2010-01-28 @ 21:03:04
URL: http://paaauliinaa.blogg.se/
Postat av: Tomio

'Run' är bästa Leona Lewis låten enligt mig, ja hon är en av de få mörkhyade kvinnorna jag skulle vilja get funky with...hehehe, hon och min ANONYM ;)



2010-01-28 @ 22:06:34
URL: http://greatlittlefortune.wordpress.com
Postat av: Sandra

Du ser ut som han (eller hon?) i tokio hotel ^^ (a)

2010-01-28 @ 22:10:11
URL: http://selb.blogg.se/
Postat av: denizs

HAHA JAA! :D <3333

2010-02-04 @ 10:34:30
URL: http://denizstrom.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ryck upp dig nu vännen! Sommarlovet har börjat, hörde nu att du skaffat jobb. Grattis till det :d

Se till att njuta! :d Finns om du vill snacka även om vi inte känner varandra jätte bra. Ser fram emot att träffa dig någon dag i sommar. Du är en jätte härlig kille :) Hoppas du hittar meningen med livet snart vännen ;) Kram på dig! :D

2010-06-14 @ 13:28:21
URL: http://simpleheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0